Nyhedsbrev 31. januar 2018
 

Her er det nye Gladsaxe Erhvervsråd  

 

Så er holdet sat for Gladsaxe Erhvervsråd for næste periode, og der er masser af ideer til, hvad virksomheder og kommune skal samarbejde om for at skabe vækst og velfærd i Gladsaxe. Erik Weidinger fortsætter som næstformand, og rådet udvides med direktør Peter Sørensen fra PPG Dyrup.

 
 
 
 
Gladsaxe erhvervsråd 2018-2022

- Jeg er meget glad for samarbejdet med jer, og den dialog vi har på tværs af store og små virksomheder i alle brancher i Gladsaxe. Så jeg glæder mig til at fortsætte det gode arbejde og fastholde Gladsaxe som en erhvervskommune helt i top, sagde borgmester og formand Trine Græse på årets første møde i Gladsaxe Erhvervsråd. Her blev medlemmerne konstitueret til en ny periode, der følger Byrådets valgperiode for 2018-22.

 

Læs mere

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Gazeller blev hyldet
Beierholms nye domicil summede af vækst og ambitioner, da Gladsaxes gazeller blev fejret.

 
 
 
 

Gladsaxe Kommune og Gladsaxe Erhvervsråd samlede over 60 virksomhedsledere og byrådsmedlemmer til en reception, hvor borgmester Trine Græse ønskede hver enkelt gazelle-virksomhed tillykke.

Revisionsfirmaet Beierholm lagde hus til, da de er en af sponsorerne på Børsens gazelle-kampagne 2017. Over 2.000 virksomheder blev gazeller i år, heraf 29 i Gladsaxe.

 

Læs mere

Gazellereception hos Beierholm
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Spiromagic vil skabe 65 nye jobs med midler fra Markedsmodningsfonden

Virksomheden Move Innovation, der ligger på Dynamovej i Mørkhøj Erhvervskvarter, blev gazelle i 2017. Og væksten fortsætter i de kommende år.

 
 
 
 

Markedsmodningsfonden har netop udvalgt datterselskabet Spiromagic som ét ud af 20 projekter i landet, der får del i puljemidler for over 46 mio. kroner.

Spiromagic har fået 3,3 mio. kroner til at teste og tilpasse en nyudviklet sensor til et eksisterende måleudstyr, der gør det muligt at udføre måling af lungefunktionen (spirometri) korrekt i hjemmet uden tilstedeværelse af sundhedspersonale.

lungefunktionsmåler
 
 
 
 
Jørgen Ole Kjær, Move Innovation

 

Jørgen Ole Kjær, der er medejer af virksomheden, fortalte om den lange udviklingsproces på Gladsaxe Erhvervskonference 2016. Han kan nu glæde sig over, at virksomheden med de nye midler forventer at vokse med 65 nye jobs over 5 år.

 

Læs mere om Markedsmodningsfonden

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Lokale håndværkere hjælper med at teste ny udbudsplatform

 
 
 
 

 

Nu bliver det nemmere for lokale håndværkere at byde på opgaver i lokale boligforeninger i Gladsaxe og en række nabokommuner. Udvikling af en udbudsplatform er undervejs.

 

Læs mere

tagarbejde
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Få adgang til internationale IT-specialister og ingeniører, der søger jobmuligheder i Danmark!

 
 
 
 

Er din virksomhed på udkig efter en højt specialiseret medarbejder, men har svært ved at finde den rette kandidat herhjemme? Så er der nu en enestående mulighed for at finde en dygtig kandidat! Frem til d. 15. februar 2018 kan du få gratis adgang til en pulje på mere end 4.500 internationale specialister.

 

Læs mere 

Ingeniører til Cph
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Trafikken i Mørkhøj Erhvervskvarter
Anlægsarbejdet af Hovedstadens Letbane langs Ring 3 forventes at starte i år. Det vil uundgåeligt medføre øget kødannelse og forsinkelser for bilisterne på strækningen.

 
 
 
 
Mørkhøj erhvervskvarter

Gladsaxe Kommunes By- og Miljøforvaltning er særligt opmærksom på trafikudfordringen for Mørkhøj Erhvervskvarter, idet der kun er én ind- og udkørsel. Vi er i tæt dialog med erhvervs-kvarterets bestyrelse om løsninger, der mindsker generne mest muligt for områdets virksomheder og brugere, og som samtidig sikrer tilstrækkeligt flow og dermed fremdrift for anlægsarbejdet.

 

Læs mere

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Vil du krydre din frokost med den nyeste viden om HR?

I Gladsaxe Erhvervsby vil vi gerne udnytte det, at vi bor så tæt på hinanden og tror på, at vi ved at mobilisere de lokale kræfter og kompetencer kan gøre det sjovere og mere attraktivt at arbejde i netop vores bydel.

 
 
 
 

Derfor etablerer vi nu en mulighed for HR inspiration og sparring på højt niveau. Det sker i form af et HR frokost-netværk, hvor I, som arbejder med HR, i et fortroligt og fagligt rum, kan få den nyeste viden og dele jeres erfaringer og udfordringer.

 

Læs mere

Mitzi Svenstrup og Finn Foght Mikkelsen
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Udbud på indsamling af fast byaffald i Gladsaxe Kommune (genudbud)

 
 
 
 
Skraldebil

Gladsaxe Kommune udbyder 3 kontrakter med kontraktopstart den 1.10.2018:

 

Læs mere

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommende arrangementer

 

 
 
 
 

Kom til gratis SPORTSBAR i Erhvervsbyen

 

I forlængelse af Erhvervsbystafetten har Fitness.dk inviteret alle Erhvervsbyens medlemmer til gratis SPORTSBAR den første fredag i måneden. Her er der mulighed for at prøve kræfter med enten spinning, intervaltræning eller motionsboksning. Samtidig undgår du at spilde tid i trafikkøer - og ikke mindst - får mulighed for at møde nye og kendte kollegaer fra Erhvervsbyen.

 

Næste sportsbar er fredag d. 2. februar kl. 16-17, hvor der er spinning. Du tilmelder dig og dine kollegaer via fitness.dk's facebooksite for erhvervsbyen. Der er begrænsede pladser - så det er først til mølle. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Første HR frokost-netværksmøde

 

Mandag d. 26. februar kl. 11.30-13.30: Mental Robusthed - Hvad skal vi mene om det, og hvad kan vi gøre?
Sted: EmpowerMind, Poppelgårdvej 7, 2860 Søborg.

 

Læs mere og tilmeld dig 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ejerskiftedagen - 3-timers intro om salg af virksomhed

 

EJERSKIFTEDAGEN.DK afholdes i samarbejde med foreningen FEKO og match-online.dk og

finder sted onsdag d. 28. februar kl. 14 - 17 hos PP Møbler, Vestvej 45, 3450 Allerød i deres showroom på 1. sal.


Læs mere og tilmeld dig

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Introduktion til EU's persondataforordning

EU's persondataforordning træder i kraft den 25. maj 2018. Forordningen gælder for alle almindelige virksomheder uanset størrelse. HIP Iværksætterhuset inviterer til workshop i om persondata-forordningen. Workshoppen foregår onsdag 7. marts kl. 16.30 - 19.30 hos Symbion, Fruebjergvej 3, 2100 København Ø. 

 

Læs mere og tilmeld dig

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Lær hvordan design-driven innovation kan blive nøglen til at forbedre konkurrencedygtighed, effektivitet og bæredygtighed.

 

Væksthus Hovedstadsregionen inviterer til kursus om design-driven innovation for små og mellemstore virksomheder tirsdag d. 13. marts 2018, 9.30 - 16.15 hos Symbion, Fruebjergvej 3, 2100 Kbh. Ø.

 

Læs mere og tilmeld dig

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Gladsaxes Erhvervspolitik - Det gør vi for virksomhederne

 
 
 
 
Regional vækstmotor
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Social media icon Social media icon
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Gladsaxe Kommune - Rådhus Allé 7 - 2860 Søborg - Telefon: 39 57 50 00 - Mail: kommunen@gladsaxe.dk