ILVA YDUM.jpg
 


PRESSEMEDDELELSE

Sabro den 16. marts 2023
 

 

Vidste du det?

ILVA i top som Green Power Brand

 


Ny måling markerer en markant fremgang for ILVA på klima-skalaen, som netop er opdateret fra Greencheck, Danmarks største grønne imagemåling. Målingen er baseret på mere end 13.000 årlige interviews, og viser dermed et repræsentativt udsnit af befolkningens holdning til danske brands grønne indsats.

 

I den netop offentliggjorte måling stryger ILVA ind på en flot 2. plads som en af de mest indflydelsesrige "Green Power Brands" i Danmark - i fornemt selskab med nogle af de største aktører på markedet:

 

1. Svane Køkkenet

2. ILVA

3. KVIK

4. Invita Køkkencenter

5. Vordingborg Køkkenet

6. HTH

7. Daells Bolighus

8. Sit'n Sleep

9. IKEA Danmark

10. BoConcept

 

Placeringen skaber glæde hos ILVA som i årevis har arbejdet målrettet med en ambitiøs klima- og bæredygtighedsindsats.

 

Martin Hallund, som er CEO hos ILVA, siger:

 

"ILVA er en ansvarlig virksomhed, og med ansvarlighed kommer vi ikke udenom, at det kræver initiativer, som fremmer den grønne omstilling. Det er en rejse, som ILVA længe har haft fokus på og er i fuld gang med at implementere i alle led af virksomheden. Jeg er stolt over den flotte placering og titel som Green Power Brand, det viser at vores indsats betaler sig. Også i fremtiden vil ILVA fokusere på at tage et stort ansvar og gøre en markant forskel på de områder, hvor vi påvirker miljøet og dets ressourcer mest."

 
 
 
 
 
 

ILVA har en klar ambition


I mere end 60 år har ILVA indrettet danskernes boliger til smukke hjem. Det fokus fortsætter side om side med en ambitiøs ansvarlighed:

  • Senest i 2030 skal ILVA have integreret miljømæssig bæredygtighed i alle relevante områder af produktion og forretning.
  • Alle større vedvarende materialer, der anvendes i ILVAs produkter, skal komme fra certificerede og ansvarlige kilder.
  • Fokus på at tilbyde flere produkter fremstillet af genbrugsmaterialer og reducere hele værdikædens CO2-udledning i overensstemmelse med, hvad der er nødvendigt for at begrænse den globale opvarmning til 1,5 grader.
  • Udvikling af unikke løsninger med miljøpåvirkning for øje som skal være med til at reducere affald og sikre produkter og materialer en længere levetid.
  • Engagere hele værdikæden for derigennem at bidrage til en fremtid med renere luft og vand og øget biodiversitet.
 
 
 
ILVA ALAVO.jpg
 

Greencheck er Danmarks største grønne imagemåling

 

Greencheck er baseret på 13.000 årlige interviews, som udgør et repræsentativt udsnit af den danske befolkning. De 78,5 % der kender ILVA har svaret på en række klimarelaterede spørgsmål om ILVA og af dem mener 21,0 %, at ILVA bidrager positivt i forhold til klimaet. I den nye måling har 19,7 % af befolkningen anerkendt ILVA og andre aktører i kategorien "boligindretning" for deres dedikerede klimaindsats - hvilket svarer til en fremgang på +7,5 %-point siden sidste måling for 1 år siden.

 

 
 
 


Download High res. billeder  


Læs mere på ilva.dk
FSC® N001748

 

For yderligere information, kontakt venligst:
presse@ilva.dk //+45 52183060

 

 
 
 
Social media icon Social media icon Social media icon
 

ILVA gør det nemt at få design i god kvalitet,
som forvandler din bolig til dit hjem.

 

 
Afmeld // Jeg ønsker ikke PR-nyheder fra ILVA