Nyhed: Mirror You

Januar 2020

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Mirror You

Afspejler nordisk fleksibilitet

 
 
 
 
 
 
 
 

Nyheden Mirror You fra byWirth er langt mere end ren praktik.

 

Formet i ét stykke uden ramme fremstår spejlet råt og enkelt og giver et fint medspil til den ellers skarpe, nordiske stil. Mirror You findes i tre forskellige faconer – brug dem enkeltvis eller kombinér flere faconer så de afspejler din egen stil og personlighed. I stedet for ramme har spejlene fint polerede kanter og CNC præcisionsudskåret hul til ophæng, der giver dem en helt særlig lethed.

 

Spejlet har som objekt længe været forbeholdt badeværelset, men er stille og roligt ved at indtage væggene i flere af hjemmets rum. Her tjener spejlet et langt større formål end blot at være en praktisk genstand til at sikre, at alt sidder, som det skal, før man begiver sig ud i verden. Vær derfor ikke bange for at lade spejlet være en aktiv del af rummets design - for eksempel som et overraskende element i en billedvæg eller bag en lysestage i stuens mørke hjørne.

 

Mirror You hænges på Wood Knot Small, der er udformet i nordisk eg i et helt enkelt design. På den måde får spejlet virkelig lov til at skinne. 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

De forskellige størrelser giver en unik fleksibilitet, så et eller flere spejle nemt kan hænge side om side på både badeværelset, i entreen eller i stuen. Med et CNC-skåret hul hænges spejlet helt enkelt på Wood Knot Small. 

 

Wood Knot Small har et dybt indhak, der sikrer, at spejlet er forsvarligt forankret. Wood Knot - knagen findes i nature oak, black oak, smoked oak og oiled oak så udtrykket kan tilpasses din individuelle stil og indretning. 

 

 

Mirror You

Oval, H 60, B 30, DKK 599/€ 83

Rund, Ø 50, DKK 599/€ 83

Rektangulær, H 50, B 30, DKK 599/€ 83

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

SE NYHEDERNE PÅ FORÅRETS MESSER
Vidste du, at byWirth deltager ved både Stockholm Light & Furniture Fair og 3 days of design?

 

Stockholm Light and Furniture Fair
4. - 8. februar
Du finder byWirth i Hal B på stand 02:05 

 

Hvis du ikke har mulighed for at møde os i Stockholm, kan vi også findes på:
Trends & Traditions 30. April
3 days of design 14.-16. Maj

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kontaktinformation

Alle highres fotos fra byWirth kan downloades på fdaylife.dk 

Har du spørgsmål til produkterne, eller ønsker du at låne produkter til styling, bedes du kontakte Karsten Keinicke på 60 830 230 eller karsten@fday.dk

 
 
 
 
 
 

DESIGN THAT LOVES GROWING OLD

 

byWirths design er skabt til en lang levetid. Det er funktionelt hverdagsdesign, der kan tåle at blive brugt - i mange år. Derfor bruger det danske designfirma udelukkende ærlige naturmaterialer som vegetabilsk garvet kernelæder og egetræ fra skove, der drives bæredygtigt - materialer, der ældes med ynde og bogstaveligt talt dufter af ægte håndværk.

 

I 2019 har by Wirth opnået FSC® certificering under nummer SCS-COC-005763-BJ.

 

Bag byWirth står Sune og Signe Wirth Engelund. Sammen designer de firmaets tidsløse produkter ud fra visionen om, at hvert eneste design skal kunne mere, end du umiddelbart forventer. På få år har byWirth etableret sig på en lang række internationale markeder med sin danske, funktionelle tilgang til design.

 

www.bywirth.com