Tidsløst design til en overraskende lav pris

September 2019

 
 
 
 

 

Tacto

Nyt køkkendesign fra Kvik – med et twist af din personlighed

 
 
 
 

Der er rig mulighed for at svælge i lækre, taktile overflader og eksklusive snedkerdetaljer i Kviks nye køkken, Tacto. Et foranderligt design, der lader dig tilsætte din egen stil – ligesom i resten af hjemmet. Og et sted, hvor du kan skabe dit personlige rum til at eksperimentere med nye opskrifter og være sammen med nære venner. Eller blot et sted, hvor du kan slappe af og bare være dig.

 

 
 
 
 

Tacto Dark Oak som vist på foto vejl. udsalgspris ca. 36.900 kr. inkl. skabe, greb, sokkel og bordplade. Ekskl. vask, armatur og hvidevarer. Tacto lanceres i tre farver: Lys og mørk egefinér samt lysegrå folie. Grebet fås i flere farver og materialer fra støbejern over messingfarvet til egetræ, der visuelt integrerer sig i fronterne.

 
 
 
 
 
 

Vi kan alle lide at sætte vores eget præg på de nære omgivelser. Med nyheden Tacto fra Kvik kan du nu også sætte dit eget, unikke præg på dit køkken. Match materialerne, lad varmt og blødt få kontrast af koldt og hårdt, og skab et miljø, der kan sanses både med hånden og hjertet.

 

Inspirationen til navnet Tacto har Kvik hentet i ordet 'taktil', der betyder 'følelig' eller 'noget for følesansen'. Ordet siger nemlig alt om det nye køkkens børstede egetræsoverflade, hvor træets årer træder naturligt frem, og de håndsnedkererede håndgreb inviterer til berøring.
 

Dansk designduo bag det helt særlige greb
En af de særlige kendetegn ved Tacto er et helt nyudviklet greb – en elegant fusion af det påmonterede og det integrerede greb. En nyhed, der er designet i samarbejde med den danske designduo byKato, som tidligere har vundet designpriser for deres snedkermøbler:

 

"Det anderledes ved det nye greb ligger i formen og monteringen. Udfordringen var at få to kontrasterende materialer til at mødes og stadig blive oplevet som et hele. Vi har gjort det ved at integrere grebet i en lommefræsning, mens basen af grebet flugter præcist med lågen eller skuffefrontens overflade," forklarer Karl Rüdiger-Rossell, den ene halvdel af designduoen byKato.

 

Køkkenets fronter fås i lys og mørk egefinér og lysegrå, mens du kan vælge mellem flere slags greb: Kombinér de lækre egetræsfronter med ditto greb og få et sofistikeret, enkelt look, eller vælg greb i støbejern for at få et råt og industrielt udtryk - eller greb i messing for en storladen og elegant stil. På toppen af det hele lægger Kvik en ny bordplade i mat laminat med massiv egetræ elegant fræset ind i kanten af pladen. Pladen flugter med fronterne, så køkkenet får et stramt og næsten kubisk udtryk.

 
 
 
 

Legno – en hylde til det, der skal ses


Køkkenet kan hurtigt blive et praktisk og lidt for minimalistisk rum med skabe og skuffer til at gemme alt væk. Men hvad med alt det, du gerne vil vise frem? Det, du bliver glad af at se på, som samlingen af keramik eller dine bedste kogebøger?

 

I samarbejde med Kvik har ByKato ud over grebet til Tacto skabt et hyldemodul, Legno, der bløder grænsen mellem stue og køkken op ved at lægge hyldeplads til alt det, som skal ses. Reolen har samme mål som de elementer, man bygger et køkken af, men modulets skæve, asymmetriske rum har samme formsprog som en designerhylde til stuen. Legno kommer færdigsamlet – ud af æsken, op på væggen. Legno kan monteres på alle fire ledder; horisontalt, vertikalt, højrevendt og venstrevendt – præcis, som du foretrækker det.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hylden Legno fås i lys eller mørk egefinér med lysegrå indsatser. Leveres færdigsamlet og klar til levering. Mål: 40 x 34 x 120 cm. Vejl. udsalgspris 3.995 kr.

 
 
 
 
 
 

"Legno er en brobygger, der fusionerer stuens møbeldesign med køkkenets mere rationelle formsprog. Den er asymmetrisk og 'anti-køkken og giver præcis ligesom Tacto kunden mulighed for at give designet et personligt twist," siger designchef hos Kvik, Claus Johnsen.

 

Tacto og Legno er i butikkerne 1. september 2019.

 
 
 
 
 
 
 
 

Kombinationen af det varme træ og stenbordplade giver et dynamisk miks og sikrer, at køkkenet undgår at blive en stor, ensartet 'klods' i rummet. Tacto fås naturligvis med alle de funktionelle indretningsløsninger i skuffer og skabe, som kendetegner resten af Kviks sortiment.

 
 
 
 
 
 
 
 

SamtaleKøkken®- konceptet, der revolutionerede køkkenbranchen

Før Kvik lancerede konceptet SamtaleKøkken® i 1999, blev de fleste køkkener indrettet efter arbejdstrekanten, som sikrede husmødrene optimal funktionalitet og effektivitet. Med lanceringen af det nye koncept valgte Kvik at tillægge den sociale funktion ligeså høj vægt som funktionen at tilberede mad. Ifølge Kvik skulle køkkenet i ligeså høj grad fremme og tage hånd om nærværet og samtalen, som det skulle være et værksted til madlavning. Med SamtaleKøkkenet blev det altså fysisk muligt at lave mad sammen, mens man har en dialog face to face i stedet for side by side. Det var altså Kvik, der opfandt ordet 'samtalekøkken', som siden er blevet adapteret af en lang række køkkenproducenter i ind- og udland og integreret i deres design.

 

Se mere på Kvik.dk.

 
 
 
 
 
 

Kontaktinformation

Alle højtopløselige billeder fra Kvik kan downloades på fdaylife.dk.

For yderligere spørgsmål, kontakt marketing manager hos Kvik, Anna Grethe Jørgensen, agj@kvik.com, tlf. 2098 4422.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

FRIDAY -  Bredgade 25 F, 5. sal  - 1260 København K