Nyhed: Cutting Board by Wirth
September 2019

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ny vinkel på det uundværlige skærebræt:

Giv bordets glæder et nyt perspektiv

 
 
 
 
 

by Wirth Cutting Board, small (25 x 15 x 2 cm), medium (30 x 25 x 2 cm) & large (50 x 30 x 2 cm).

Vejl. udsalgspris DKK 350/550/750

 
 
 
 
 
 

Skærebrættet er så grundlæggende i ethvert køkken, at man næsten ikke lægger mærke til det. Altså lige indtil nogen vælger at tage udfordringen op, og gør noget nyt og anderledes.

 

 
 
 
 
 
 

Det har by Wirth gjort med deres nye Cutting Board-serie på tre fleksible skære- og serveringsbrætter, der hver har sine unikke og funktionelle detaljer.

 

Udgangspunktet er naturligvis massivt egetræ fra skove, der dyrkes bæredygtigt - tommetykt og med en let oliebehandling, der fremhæver egetræets smukke åretegning og yder en let beskyttelse mod pletter. Og så kommer vi til det nyskabende: Brætternes kanter er skåret skråt af i en vinkel på 45 grader. Det designgreb giver serien en fræk og anderledes fremtoning, der minder om arkitekters måde at tegne i perspektiv. Faktisk får det brætterne til visuelt at poppe ud af den overflade, de ligger på.

 

Men når by Wirth designer, er detaljerne aldrig blot til pynt; kantens vinkel gør, at brætterne kan lægges tæt sammen, og du ubesværet kan skubbe fx finthakkede krydderurter fra ét bræt til et andet. Det er desuden let at få fat i brættet, og løfte det fra bordet.

 

I køkkenet og på spisebordet

De tre brætter har hver sin størrelse - og hver sin funktion. Det største har rigeligt format til at løse alle de klassiske opgaver inklusive opskæring af juleand og flæskesteg. Saftrille og reservoir på den ene side sørger for, at saft og kraft ikke havner på køkkenbordet.

 

Mellemstørrelsen er kvadratisk og har en let fordybning i midten, der giver en fin dobbeltfunktion: Brug det til at hakke løse råvarer fx krydderurter og nødder eller som tapas-tallerken til servering direkte på bordet - gerne i forlængelse af det store skærebræt.

 

Det mindste er som skabt til den perfekte søndags morgenservering og har lige præcis plads til en avokadomad og en lille fordybning til et blødkogt æg - eller brug det som smørebræt med plads til fingersalt.

 

by Wirth Cutting Board

Small (25 x 15 x 2 cm), medium (30 x 25 x 2 cm) & large (50 x 30 x 2 cm)

Vejl. udsalgspris DKK 350/550/750

 

Designet i Danmark og produceret i Europa af massivt egetræ fra bæredygtige, europæiske skovbrug.

Den nye serie af serverings- og skærebrætter er i butikkerne fra november 2019 og på www.bywirth.dk

 
 
 
 
 
 
 
 

Gode råd

  • Egetræ er naturligt svampe- og bakteriedræbende og derfor mere hygiejnisk i brug end eksempelvis skærebrætter i plast.
  • Vask altid skærebrættet med det samme - og helst på begge sider, så det ikke slår sig. Brug varmt vand og mild sæbe og lad brættet tørre helt, inden det lægges i skuffen.
  • Er overfladen blevet lidt trist, kan den friskes op med ganske almindelig madolie. Et skærebræt i træ må aldrig vaskes i opvaskemaskine.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kontaktinformation

Alle highres fotos fra by Wirth kan downloades på fdaylife.dk.

Har du spørgsmål til produkterne, eller ønsker du at låne produkter til styling, bedes du kontakte Karsten Keinicke på 60 830 230 eller karsten@fday.dk

 
 
 
 
 
 

DESIGN THAT LOVES GROWING OLD

By Wirths design er skabt til en lang levetid. Det er funktionelt hverdagsdesign, der kan tåle at blive brugt – i mange år. Derfor bruger det danske designfirma udelukkende ærlige naturmaterialer som vegetabilsk garvet kernelæder og egetræ fra skove, der drives bæredygtigt – materialer, der ældes med ynde og bogstaveligt talt dufter af ægte håndværk.

 

I 2019 har by Wirth opnået FSC® certificering under nummer SCS-COC-005763-BJ.

 

Bag by Wirth står Sune og Signe Wirth Engelund. Sammen designer de firmaets tidsløse produkter ud fra visionen om, at hvert eneste design skal kunne mere, end du umiddelbart forventer. På få år har by Wirth etableret sig på en lang række internationale markeder med sin danske, funktionelle tilgang til design.

 

www.bywirth.com

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

FRIDAY -  Bredgade 25 F, 5. sal  - 1260 København K