Sofistikerede efterårsfarver fra B&O
5. september 2019

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


The Classic and the Clash:

Bang & Olufsen lancerer ny
AW19-kollektion

 
 
 
 

Den nye efterårskollektion byder på en kollision af farver i en monokrom styling af Bang & Olufsens mest populære højttalere og hovedtelefoner. Her er både den rolige beige, en klassisk og selvsikker brun samt en frisk og kraftfuld lyserød. En eklektisk og fræk farvekombi, der samtidig er blød og sofistikeret.

De nye farver lanceres i de tre modeller Beoplay A1, Beoplay H9, Beoplay E6 og Beoplay P6.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Beoplay A1

 

Den populære bluetooth-højttaler, perfekt til musik og opkald on the go! Trods sin lille størrelse har Beoplay A1 en imponerende lyd og ydeevne, hvilket gør den ideel til at have med på farten. Som skabt til folk, der ikke vil gå på kompromis med hverken lyd, design eller komfort.

 

Sæsonens farver: (fra venstre) Peony, Chestnut og Tan.

 

Vejl. udsalgspris: DKK 2.000

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Beoplay H9

 

Beoplay H9 er i sandhed en klassiker – og det er med god grund. De trådløse over ear-høretelefoner med ultrasoft læder kombinerer aktiv støjreduktion, en innovativ touch-interface i aluminium, voice assistant og Bang & Olufsens velkendte Signature Sound. Dekadent i både udtryk og præstation. 

 

Sæsonens farver: (fra venstre) Peonty og Chestnut.

 

Vejl. udsalgspris: DKK 4.000 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Beoplay E6

 

Med sin stærke bas og rige, dynamiske lyd er Beoplay E6 designet til at imponere. De lette, trådløse in-ear høretelefoner med fyldig Bang & Olufsen Signature Sound og den altafgørende, ergonomiske pasform er perfekt til en aktiv livsstil, bl.a. fordi de er skabt i af hårdføre materialer, der både er støv- og vandafvisende.

 

Sæsonens farve: Peony

 

Vejl. udsalgspris: DKK 2.300

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Beoplay P6

 

Din diskrete følgesvend, der qua sit opretstående design og B&Os innovate True360-teknologi sikrer, at den rige og kraftfulde lyd når alle. Højttaleren forener den sublime Bang & Olufsen Signature Sound med vores behov for musik, der nemt kan flyttes.

 

Sæsonens farve: Chestnut.

 

Vejl. udsalgspris: DKK 3.600

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Vedhæftede filer

Pressemeddelelse.pdf
 
 
 
 
 
 
 
 
 

KONTAKT

Har du spørgsmål til produkterne, eller ønsker du at låne Bang & Olufsen-produkter, kontakt Anja Hellberg på tlf. 2858 8076 eller anja@fday.dk.
Highres billeder af hele Bang & Olufsens kollektion kan hentes på dette link eller via FRIDAYs imagebank fdaylife.dk.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

FRIDAY -  Bredgade 25 F, 5. sal  - 1260 København K