Oluf Jørgensen del af strategisk samarbejde til 6 milliarder kroner: "En enestående mulighed"

 
 
 
 

Syv virksomheder har sammen vundet en rammeaftale til en potentiel værdi af 6 milliarder kroner for Danmarks største boligorganisation, KAB. Blandt virksomhederne er det rådgivende ingeniørfirma Oluf Jørgensen A/S, hvis administrerende direktør, Brian Thyregaard Andreasen, kalder samarbejdet for "en enestående mulighed."

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ser mulighed for at skabe sammenhæng

 

- Boligbyggeri har altid været en hjørnesten i vores forretningsområde. Derfor er vi enormt stolte af at være en del af så kompetent et team på så omfattende en opgave. Det er en enestående mulighed for at skabe sammenhæng mellem det almene boligbyggeri og samfundets behov, fordi vi kan sikre en ensartet kvalitet imellem projekterne," siger Brian Thyregaard Andreasen.

 

KAB Trust, som samarbejdet kaldes, består foruden Oluf Jørgensen af totalentreprenørerne Enemærke & Petersen, som er i spidsen for projektet, Kant arkitekter, JJW Arkitekter, Norconsult, SLA Landskabsarkitekter og Rekommanderet.

 

Sammen skal virksomhederne over de næste 6 år varetage byggeopgaver for KAB, særligt med fokus på renovering af almene boliger.

 

 

Har rigeligt med kapacitet til opgaven

 

Rammeaftalen betyder, at Oluf Jørgensen skal allokere op mod 20 mand på et eksternt projektkontor. På trods af opgavens størrelse skal Oluf Jørgensens øvrige kunder ifølge virksomhedens administrerende direktør dog ikke frygte at blive glemt:

 

- Vi har rigeligt med kapacitet til at løfte opgaven. Omsætningen strækker sig potentielt ud over seks år, og alle i partnerskabet er forberedt på at løfte opgaven. Vores øvrige kunder skal derfor ikke frygte, at vi glemmer dem. Tværtimod giver samarbejdet os et endnu stærkere fagligt og økonomisk fundament for de kommende år," afslutter Brian Thyregaard Andreasen.

 

Tv. partner i Oluf Jørgensen, Thomas Hansen, th. administrerende direktør hos Oluf Jørgensen, Brian Thyregaard Andreasen. Foto: Inhouse Fotografi

 

 

Vil forløse skjulte potentialer

 

Det er partner i Oluf Jørgensen A/S, Thomas Hansen, der til dagligt er finde på virksomhedens kontor i Kødbyen i København, som fremadrettet skal stå i spidsen for virksomhedens rolle i projektet. Og han ser spændende perspektiver i det strategiske samarbejde:

 

- Et samarbejde af den her slags giver for alvor bygherre, ingeniører, arkitekter og entreprenører muligheden for at spille hinanden gode. Vi ser os selv som kreative problemløsere - og med rammeaftalen får vi det stærkest mulige fundament for at fremavle og forløse alle de potentialer, der ligger gemt i det almene boligbyggeri. Alle på holdet har erfaringen, kapaciteten og evnerne til at løfte opgaver i den almene sektor, så vi ser virkeligt spændende perspektiver og glæder os til at komme i gang," siger partner i Oluf Jørgensen A/S, Thomas Hansen.

 

Med det strategiske samarbejde er der tale om en rammeaftale, så boligorganisationerne i KAB-fællesskabet frit kan vælge, om de ønsker at deltage i byggepartnerskabet eller fortsætte som hidtil med at udbyde byggeopgaverne separat.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Kontaktinformation

 

For yderligere information kontakt venligst: 

 

Brian Andreasen, direktør i Oluf Jørgensen A/S 

mail: bta@ojas.dk

tlf: 75 62 34 99 

 

eller:

 

Thomas Hansen, partner i Oluf Jørgensen A/S

mail: th@ojas.dk

tlf: 20 22 00 72