OFF - Odense International Film Festival
 
 
 
 

Velkomstkonfetti, oscarfejring, anbefaling og kortfilmstrusser

 

Så er OFF ikke væk længere! Vi er tilbage i din indbakke med et nyhedsbrev, der kan inspirere dig, optimere din kortfilmshorisont og forhåbentligt på filmisk vis begave dig.

 
 
 
 
 

Foto: Line Svindt

 
 
 
 

Det er et nyt årti, vi går i luften med OFF20, og forhåbentlig gør vi det hele med jer på sidelinjen. Velkommen til en lille flig af det bedste, som OFF kan byde på, og hvad vi synes, I også skal opleve i filmverdenen.

 

Vi vil lave konkurrencer, præsentere OFF-arrangementer, drible omkring anbefalinger af alt det gode, der handler om film (og især de korte af slagsen).

Vi vil kort sagt og kort skrevet tage jer med ind i kortfilmens fantastiske univers.

 

Husk at læse helt til bunds, da du nemlig er med i en konkurrence allerede! 

 
 
 
 
 

Foto: still fra Brotherhood

 

Oscar-fest

 

Den 11. februar inviterer vi til visning af de oscarnominerede i kategorien bedste kortfilm. Visningen er i samarbejde med Cinematiket og Cafe biografen, og vi glæder os til at hylde kortfilmen og dens kunnen i Cafe biografen kun to dage efter Hollywoods prestigefyldte filmkonfetti bliver skudt af.  

 

Køb din billet HER

 

Hos OFF har vi allerede hænderne helt oppe over hovedet, når vi tænker på, at der blandt de nominerede i bedste kortfilm og bedste animerede kortfilm er to OFF-udvalgte: Sister og Brotherhood. Vi glæder os følge dem til showet!

 
 
 
 
 

Foto: still fra Applesauce

 

OFF you go

 

Vi vil hjertens gerne anbefale jer at vende næsen mod Svendborg, når Svendborg Bibliotek åbner både døre og by op til Svenborg Graphics fra d. 27 januar til d. 2. februar; Danmarks eneste festival, der forener animation, spil og tegneserier. 

 

Nu skal det jo ikke lyde fortegnet, men der er altså solide streger at komme efter, både på papir, lærred og diverse skærme.

 

Pssst, vi er også at finde på festivalen, når de viser nogle af vores animationsperler fra OFF19.

Det foregår d. 1. februar kl. 15:30.

 

Se program HER

Køb armbånd HER

 
 
 
 
 

Fordi du, kære OFF-ven, har tilmeldt dig nyhedsbrevet, er du med i lodtrækningen om den officiele OFF-trusse, så du kan være klædt helt på til at være 'Always a little OFF'.

 

Vi skriver en mail til vinderen, så hold øje med din indbakke!

Vi trækker lod torsdag d. 6. februar blandt alle tilmeldte.

 

 

Odense International Film Festival afholdes i uge 35, fra mandag den 24. august til søndag den 30. august 2020. Alle konkurrencefilmvisninger er gratis. Billetbestilling foregår via filmfestival.dk

 
 
 
 
 
 

OFF - Odense International Film Festival

Kulturmaskinen, Farvergården 7, 5000 Odense C

filmfestival.dk

 
 
 
 
Social media icon Social media icon Social media icon Social media icon