DÆK OP TIL PÅSKE!

 
 
 
 

Påsken er højtiden, hvor vi samles om bordet og nyder en god og festlig påskefrokost i selskab med venner og familie. En smuk borddækning er med til at skabe en hyggelig stemning - derfor har vi her samlet tre påskeborde i forskellige stilarter som inspiration til påskens sammenkomster.

De tre forskellige påskeborde har hver sit udtryk, så du kan lade dig inspirere til dækning af lige det påskebord, du synes bedst om. Under hvert billede kan du se, hvilke brands de forskellige produkter er fra.

 

Du får desuden 5 tips til en flot borddækning.

 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

1 · Rustik og utraditionel

 

Det første bord er dekoreret i et moderne, rustikt look, som samtidig holdes simpelt med fokus på de små detaljer.

 

Bordet er dækket med vaser, støbejernstallerkener samt skærebrætter anvendt som dækketallerkner fra Morsø. Bestik og glas er fra BITZ, og dækkeservietter og viskestykker anvendt som mundservietter er fra Södahl. Kværne og skåle med låg er fra Zone Denmark.  

 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

2: Lyst og fint i pastel

 

Bordet holdes meget stilrent i lyse pastelfarver. Der pyntes bl.a. med æg og fjer. Bemærk dugen fra Södahl med motiver inspireret af papirklip og gækkebreve.

 

Bordet er dækket med glas fra Lyngby Glas, vase, tallerkener, skåle og bestik fra BITZ, dug og mundservietter fra Södahl, og ansigtet er fra Villa Collection.  

 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

3: Klassisk i gyldne påskefarver

 

Påskens traditionelle gule farve spiller smukt sammen med tidens helt store trendfarve, amber, og sammen giver de et gyldent og varmt look på bordet.

 

Bordet er dækket med dug fra Södahl og skåle, vase, lysestager, ophæng og klude anvendt som mundservietter fra A Simple Mess. Snapseglassene er fra Lyngby Glas, mens tallerkener, vin- og vandglas, vandflaske og bestik er fra BITZ. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Kontaktinformation

Malene Yding, PR - Tlf.: +45 21 57 37 67 Mail: may@fh-as.dk
Mette Østergaard Gudiksen, Social Media - Tlf.: +45 88 16 76 54 Mail: mgu@fh-as.dk

kitchenlivingdining.dk

 
 
 
 
 
 
 
 
 

F&H of Scandinavia A/S - Gl. Skivevej 70 - DK-8800 Viborg - Tel: +45 8928 1300 - E-mail: info@fh-as.dk