b0084427-104.jpeg
 
 

PRESSEMEDDELELSE

Sabro den 15. november 2022

 

Denne sofa er beklædt med stof lavet af gamle plastflasker

 
 
 
 

Ved første øjekast ser sofaen Agir fra ILVA ganske almindelig ud. Bevæger man en hånd hen over sofaens ryglæn, føles stoffet lige så blødt som de fleste andre sofaer. Men Agir er alligevel ikke helt som de andre.

 
 
 
 

Den er nemlig betrukket med tekstilet Soil, et materiale fremstillet af 60 % genanvendt plast, som under hele produktionen er bearbejdet med størst muligt hensyn til miljøet.

 

ILVA har valgt at betrække Agir-sofaen og en række andre møbler med Soil, fordi det passer med den bæredygtige tilgang, som ILVA konstant arbejder på at forbedre.

 

"Vi arbejder benhårdt for, at vores møbler sætter det mindst mulige aftryk på kloden. Det gør vi ved at støtte udviklingen af bæredygtige materialer og bakke op om innovative løsninger - som for eksempel med Soil, et unikt tekstil, som vi er nogle af de første i Danmark til at bruge i møbelproduktion," siger Jesper Holmen, som er produktchef hos ILVA.

 
 
 
 
Soil tekstil.png
 
 
 
 

Hos ILVA tager vi ansvar for miljøet. Vi er dedikerede til at rådgive og inspirere til at gøre enhver bolig til et interessant og personligt hjem. ILVA er Danmarks største og førende detailhandel inden for møbler og boligindretning, og det bærer også et stort ansvar med sig. Vi arbejder hårdt på at skabe så bæredygtig en forretningsmodel som muligt og har opsat ambitiøse mål for os selv.

 
Social media icon Social media icon Social media icon