ERHVERVSNYT

 
 
 
Glostrup Kommune Skyline
 
 
 
 

Nyhedsbrevet for Glostrups erhvervsliv

 
unknown documenttype 'template' 30. august 2017
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Borgmester John Engelhardt

Festival og fremtid

 

Stor tak til alle jer, der var med til at gøre weekendens Glostrup Festival til en flot fest.

 

Glostrups borgere har virkelig taget festivalen til sig, og den er med til at bygge en endnu stærkere Glostrup identitet.

 

Det er en spændende tid for Glostrup. Vi har indgået en samarbejdsaftale med Jesper Rasmussen, der også står bag planen om at byudvikle hen over banegraven ved Vesterport Station og Palads i København.

 

Med aftalen er startskuddet gået til et af de mest visionære og mest markante udviklingsprojekter i Københavns omegns historie.

 

Projektet dækker ca. 75.000 m² omkring Glostrup Station.

 
 
 
 

Samarbejdet med Jesper Rasmussen skal sikre, at der, som i projektet ved Vesterport, bliver udviklet et forslag til at bygge hen over jernbanen. På den måde vil Glostrup syd og nord for jernbanen blive ført elegant sammen. Det er på alle måder et exceptionelt projekt - både hvad angår størrelse og betydning for Glostrups fremtid.

 

Og ser vi fem-ti år frem, så tror jeg, vi er mange, der vil blive imponeret af, hvor meget byen vil have forandret sig.

 

Vi vil se en moderne og dynamisk forstad med en letbane, der smidigt glider igennem bybilledet. En ny attraktiv og levende bymidte vil lokke masser af besøgende til Glostrup. Flot arkitektur og byggeri af høj kvalitet vil forbinde byen hen over jernbanen. Du vil kunne hoppe på regionaltoget fra en helt ny perron og suse direkte til lufthavnen.

 

Hele byens ansigt og byens puls vil være forvandlet. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Glostrup Park Hotel er vært for erhvervskonferencen.

 
 
 
 

Erhvervskonferencen dykker i år dybere ned i "den industrielle revolution 4.0"

 
 
 
 

Hvordan vil "den industrielle revolution 4.0" konkret få indflydelse for erhvervslivet i Glostrup? Hvad betyder den udviklingsstrategi, som er vedtaget for Glostrup Bymidte?

 

Det vil du kunne høre mere om, når Glostrup Kommune holder sin årlige erhvervskonference. I år finder erhvervskonferencen sted på Glostrup Park Hotel, 12. oktober, kl. 16-19.30.

 

Siden sidste år har kommunalbestyrelsen i Glostrup vedtaget en strategi for udvikling af Glostrup Bymidte, og borgmester John Engelhardt vil fortælle om, hvad det vil betyde i praksis for udviklingen af Glostrup Bymidte.

 

Da vi til erhvervskonferencen sidste år lancerede temaet 'Den industrielle revolution 4.0', summede salen af energi, og adskillige af deltagerne gav udtryk for, at de ønskede at høre mere om emnet.

 

Derfor præsenterer vi i år to indlægsholdere, som med hver deres vinkel tager tråden op til erhvervskonferencen i år.

 

 • Jens Sørensen, der er bestyrelsesformand for Erhvervssammenslutningen, vil blandt andet komme ind på styrker og udfordringer i en digitaliseret fremtid for Glostrups erhvervsliv. Erhvervssammenslutningen er det lokale, stærke netværk for erhvervslivet på tværs af kommunerne Albertslund, Brøndby, Glostrup og Vallensbæk. Jens Sørensen er også direktør for Timegruppen, der rådgiver indenfor: Revision, skat, pension, forsikring, investering og vækstfremmere.
 • Peter Sorgenfrey fra Autonomous Mobility vil fortælle om, hvordan virksomheden siden 2015 har satset på at blive førende udbyder af selvkørende køretøjer i Danmark, Norden og Baltikum. Det vil blandt andet andet handle om 3D print af komponenter til intelligente køretøjer.

 

På konferencen vil Glostrup Kommunes erhvervspris blive uddelt til en virksomhed, der er i fremgang, gør noget for at få flere i arbejde, og som vil Glostrup. Dertil er det anden gang, at virksomheder kan søge om Glostrup Kommunes CSR-pris og for første gang skal der uddeles  et iværsætterdiplom.

 

Der er derfor meget at glæde sig til , og det hele blive bundet smukt sammen af Dorte Fals, DR, som konferencier.

 

Alle virksomheder i Glostrup modtager en invitation i september.

 

Vi ses på Glostrup Park Hotel!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

CSR diplomer - en velfortjent anerkendelse

 
 
 
 

I Glostrup Kommune vil vi gerne støtte op om og hædre de virksomheder, der gør en særlig indsats med at vise social ansvarlighed ved at ansætte og rumme medarbejdere, som af forskellige årsager har haft det svært med at få fodfæste på arbejdsmarkedet.

 

Derfor kan du nu ansøge Glostrup Kommune om et CSR diplom. Diplomet er for CSR-virksomheder, der har ansatte indenfor en eller flere af kategorierne: flexjob, beskæftiget under § 56, løntilskud, praktik, flygtninge, lærlinge/uddannelse, handicappede.

 

NB: Ansøgningsfristen er allerede 5. september.

 

Ansøg om CSR diplom

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ulrik Brock Hoffmeyer, direktør i Bo-Vest

Bo-Vest på plads i Hartmanns Pakhus

 

Mød Ulrik Brock Hoffmeyer, der er direktør i Bo-Vest, som administrerer lidt over 10.000 almene boliger i Brøndby, Albertslund, Ishøj og Greve. 

 

- I Bo-Vest er vi ca. 300 medarbejdere, heraf ca. 60  medarbejdere på vores nye adresse i Hartmanns Pakhus. Resten er fordelt på vores ejendomskontorer og i de tre store boligsociale indsatser, vi driver i Albertslund, Brøndby og Greve. Vi renoverer nu - og de kommende 5-10 år - næsten halvdelen af vores boliger for i omegnen af 5 mia. kr. Samtidigt opsøger vi nye byggemuligheder og har senest bygget 48 nye familieboliger i Robinielunden i Albertslund. Vi administrerer også en stor antenneforening, der leverer tv, telefoni og internet til både almene boligafdelinger, grundejerforeninger og andelsboligforeninger. Det gør vi til konkurrencedygtige priser og med et serviceniveau, som vi selv er lidt stolte af.

 
 
 
 

- Vores administration lå indtil midten af juni i Hersted Industripark med postnummer 2600, men i Albertslund Kommune. Da vores lejekontrakt der udløb, så vi os om efter nogle attraktive lokaler, som er lette at komme til for både vores beboere og for vores medarbejdere. Det har vi fundet i Hartmanns Pakhus, hvor vi har fået indrettet vores lokaler, helt som vi gerne vil have dem. Og så er vi glade for at være kommet til et hus, som vi deler med andre virksomheder. Vi kender ikke de andre så godt endnu, men vi ses jo i den fremragende kantine, så det kommer helt sikkert med tiden.

 

- Vi synes jo, at det er helt oplagt som nyt alment boligselskab i Glostrup, at vi også skal have boliger her i byen, og vi glæder os til dialog med kommunen om, hvordan vi kan bidrage til den spændende udvikling i Glostrup Centrum. Jeg deltog selv på det afsluttende borgermøde om planen for området og kunne høre på både borgere og politikere, at det er noget, alle er meget optaget af at få til at blive en succes for kommunen. Det vil vi rigtig gerne være en del af og bidrage til og har da også nogle gode ideer til byggerier, som vi gerne vil drøfte ved snarlig lejlighed.

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Michael Kok i aktion

 
 
 
 

Kokkens Vinhus - en kendt specialbutik i Glostrups bybillede 

 

Vi har interviewet Michael Kok, der sammen med sin hustru Lenette, ejer Kokkens Vinhus, der også findes på Frederiksberg. Butikken her i Glostrup er netop blevet udviddet, og vi skulle hilse fra Michael og sige, at alle er velkomne til indvielsen af den nye butik 1. september.

 

- I 2005 overtog vi Vinspecialisten i  Glostrup Storcenter i overbevisning om, at området havde brug for specialhandelen i stedet for altid at skulle til City. Og vi fik ret! Det lokale opland af både private og virksomheder har gjort flittig brug af os, og i dag er vi glade for at kunne servicere med såvel hverdagsvine som mere luksuriøse vine, spiritus og delikatesser. Vi elsker at kunne give gode råd og professionel vejledning, hvad enten det er de mindre indkøb, eller det er den eksklusive firma- eller persongave.

 

- I Kokkens Vinhus hoppede vi allerede fra starten med på kommunens "forskøn Hovedvejen-projekt" og håber med den direkte approach, som kommunen allerede har vist, at kunne få andre med på vognen og dermed få Hovedvejen og Højvangsområdet til at blive et attraktivt handelsområde.

 

- Vi ser Glostrup som et område i rivende udvikling. Især mærker vi de mange nye tilflyttere, der sammen med de lokale får mere og mere lyst til at prøve nye og spændende kvalitetsprodukter. Områdets beboere vil gerne kvalitet! Vi skal bare have samlet lidt flere og gerne i Højvangsområdet. Hvem drømmer ikke om den lokale og kvalitetsbevidste slagter, bager eller fiskemand? 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

I Glostrup Kommunes virksomhedsservice tilbyder vi gratis hjælp til rekruttering af din kommende medarbejder

 
 
 
 

Når du kontakter os, bliver du tilknyttet en personlig erhvervskonsulent, som hjælper med rekrutteringen fra start til slut.

 

I Virksomhedsservice Glostrup ønsker vi et tæt samarbejde med de lokale virksomheder for at kunne understøtte kommende rekrutteringsbehov. Det betyder, at vi tager udgangspunkt i din situation og dine behov som virksomhed.

 

Foruden rekruttering tilbyder vi vejledning i uddannelse, opkvalificering og fastholdelse af sygemeldte medarbejdere samt information om de generelle ordninger på beskæftigelsesområdet.

 

For at sikre et hurtigt og godt match rekrutterer vi ud fra følgende servicestandarder:

 

 1. Ved kontakt til Virksomhedsservice Glostrup vil du inden for 24 timer blive kontaktet af din personlige erhvervskonsulent, som i fællesskab med dig vil udforme stillingsbeskrivelse og aftale rekrutteringsniveau.
 2. Inden for 72 timer er der udarbejdet en plan for rekruttering, og der er påbegyndt udsøgning af kandidater.

 

Alt efter din virksomheds behov samarbejder vi om at rekruttere på tre niveauer:

 

 • Det lokale: Ved lokal udsøgning af ledige i Glostrup.
 • Det regionale: Udsøgning af ledige blandt 19 hovedstadskommuner.
 • Det landsdækkende: Stillingen slås gratis op på jobsøgningsportalen jobnet.dk, der bliver set af både ledige og kandidater i beskæftigelse over hele landet.

 

Kontakt os allerede i dag - vi kommer meget gerne på besøg og hører nærmere om din virksomheds behov.

 

Kontaktinformation Virksomhedsservice Glostrup

virksomhedsservice@glostrup.dk

Tlf. 4343 0662

 

Personlige erhvervskonsulenter:

 

Casper Sørrig

Tlf. 2134 7144

 

Flemming Kjærgaard

Tlf. 2374 7087

 

Frank Olsen

Tlf. 2963 8223

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Rasmus Kirkeby, indehaver af Boligmatch

Lyninterview med Rasmus Kirkeby fra Boligmatch

 

Boligmatch er en ejendomsmæglervirksomhed, der gennem nogle år har arbejdet med et nyt og innovativt boligkoncept, som er deres bud på fremtidens måde at handle boliger på. Konceptet lanceres primo 2018.

 

- Boligmatch har fysisk beliggenhed i Glostrup, hvilket primært skyldes, at jeg, som indehaver, har bopæl her. Boligmatch ligger i mit mindset på nettet, og vores forventning er, at den fysiske butik er en uddøende race.

 

- Vi ser Glostrup som et attraktivt område i vækst og i kort afstand til København, men uden alle de udfordringer, man som virksomhed kan opleve med bl.a. trafikken i København. Derfor fungerer det for os med hovedsæde i Glostrup.

 
 
 
 

- Som iværksætter er der mange nye ting, som man skal sætte sig grundigt ind i: Hvor skal virksomheden ligge? Hvilke opstartsomkostninger har man? Hvornår begynder man at tjene penge? Hvordan opbygger jeg et netværk? Hvor finder jeg samarbejdspartnere inden for forskellige områder - fx til ens hjemmeside? Og meget, meget andet.

 

- I min optik kræver et succesfuldt iværksættemiljø i Glostrup, at vi kan udnytte og dele ressourcer virksomheder imellem. Og her sætter kun fantasien grænsen for, hvad man kunne gøre. Endvidere kræver det et godt og konstruktivt og nærværende samarbejde med kommunen, som specielt hjælper nye iværksættere på den korte opstartsbane. Det er her behovet er størst.

 

- Herudover kan det være svært at fremfinde kapital til vækst - det kunne også være et område, hvor man som kommune kunne understøtte.

 

- Boligmatch er i vækst, og vi forventer os meget af vores nye koncept. Planen er at blive i Glostrup og være en del af byens rivende udvikling.

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Arbejdskraft til din virksomhed

 

Jobcentret står klar til at hjælpe med jobprofiler til din virksomhed. Du er altid velkommen til at kontakte funktionsleder Fiona Bassett-Burr på tlf. 2348 9582 eller på mail fiona.bassett-burr@Glostrup.dk

 

Piccoline og let kontorarbejde, flexjobber

 • Timer: op til 10 timer om ugen
 • Kvinde, 45 år
 • Pålidelig, engageret og imødekommende

 

Reception og let kontorarbejde, flexjobber

 • Timer: op til 10 timer om ugen
 • Kvinde, 42 år
 • Positiv, lærenem og godt humør

 

Reception og let kontorarbejde, flexjobber

 • Kvinde, 48 år
 • God til kundekontakt, har højt humør og er engageret

 

Udviklingskonsulent

 • Mand, 28 år
 • Struktureret, arbejdsom og imødekommende

 

Farmakonom

 • Kvinde, 40 år
 • Erfaren, struktureret, kvalitetsbevidst og glad

 

Kontorassistent

 • Kvinde, 47 år
 • Administrativ medarbejder med bred erfaring

 

Kontorassistent/receptionist

 • Kvinde, 28 år
 • Udadvendt, imødekommende og serviceminded

 

Mediegrafiker

 • Mand, 33 år
 • Nyuddannet
 • Professionel og serviceminded

 

Pizzabager/rengøringsassistent

 • Mand, 44 år
 • Serviceminded og god til kundekontakt

 

Pædagogisk assistent

 • Mand, 60 år
 • Erfaren, aktiv og glad for udfordringer
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ring endelig - vi hjælper gerne.

Erhvervskontakter i kommunen

 

Du er altid velkommen til at kontakte Glostrup Kommune med spørgsmål eller kommentarer:

 

Formand for Vækst- og Beskæftigelsesudvalget

piet.papageorge@glostrup.dk

Tlf. 2878 1234

 

Erhvervschef

niels.schmidt-hansen@glostrup.dk

Tlf. 4323 6340

 

Glostrup Jobcenter

virksomhedsservice@glostrup.dk

Tlf. 4343 0662

 

Glostrup Ejendomme

glostrupejendomme@glostrup.dk

Tlf. 7023 6110

 
 
 
 
Glostrup Kommune