Et håndværk forfinet gennem 150 år

 
 
 
 
Marmoleum Marbled_Fresco.jpg

Marmoleum Marbled fås i den klassiske grå men se nu bare, hvad der sker, når du vover dig ud i nogle af de mange andre farve-varianter. Fra 500 kr. pr. kvm.

KLIK PÅ BILLEDET FOR AT DOWNLOADE I HØJTOPLØSELIGT FORMAT

 
 
 

Det ligger i tusindvis af private hjem og stort set alle skoler, sygehuse og andre offentlige institutioner i Danmark . Det er der flere gode grunde til, for Forbo linoleum er både CO2-neutralt, Svanemærket og har en lang række andre certificeringer inden for bæredygtighed.

 

 
 
 
 

De skandinaviske lande elsker den underspillede grå, men i Sydeuropa boltrer de sig til gengæld i intense farver som rød og gul. Måske kan vi lære noget af dem?

Forbos linoleum vælges i stigende grad til på grund af de mange farvemuligheder, men også fordi gulvets akustiske egenskaber forbedres markant med linoleum – en egenskab, der vægtes højere og højere:

 

"Et gulv er basen i ethvert rums miljø, og hvis du ovenikøbet vælger et materiale som linoleum, der beriger rummet med en bedre akustik, får du øget livskvalitet i lange baner," siger Christian Iversen, direktør i Forbo Flooring Danmark.

 

Nærmeste forhandler oplyses på forbo-flooring.dk / tlf. 4492 8500

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Marmoleum Cocoa kollektionen er indbegrebet af Forbos idé om at skabe mere bæredygtigt design. Ligesom hele den øvrige Marmoleum kollektion er Cocoa naturligvis certificeret CO2-neutral og Svanemærket, men her har man twistet designet ved at tilføje knuste kakaoskaller – et restprodukt fra en chokoladefabrik tæt på Forbos fabrik. Det giver en naturlig og organisk, varieret overflade med et spil, der adskiller det fra de traditionelle linoleumsgulve. Priser fra 500 kr. pr. kvm.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Skal gulvet være rummets eye catcher, eller indtager andre elementer i rummet en naturlig førsteplads? De to køkkener her viser, hvordan du kan bruge gulvet aktivt i din indretning, alt efter hvordan den øvrige indretning ser ud. Det mønstrede gulv er fra Marbled kollektionen, mens det grå er fra Solid kollektionen. Fra 500 kr. pr. kvm.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kontaktinformation 

For yderligere information, kontakt Anja Hellberg, på tlf. +45 2858 8076 eller anja@fday.dk.

 
 
 
 
fday logo red-kopi.jpg
 
 
 
 

FRIDAY -  Bredgade 25 F, 4.+5. sal  - 1260 København K