Tumlemøbler, du gider at se på
Juni 2018

 
 
 
 
 
 
 
 
 

NYHEDER: Tre fleksible møbler til hele familien

 

Sofa, gæsteseng eller tumleplads - lad dit behov bestemme

 
 
 
 

Tre nyheder fra danske by KlipKlap gør det endnu mere komfortabelt at vælge mest mulig fleksibilitet, når hele familien skal have glæde af møblementet. KK 3 Fold Sofa og KK Kids Sofa folder sig bogstaveligt talt ud i hele hjemmet.

 
 
 
 
 

KK 3 Fold sofa XL Soft Oeko-Tex 100 certificeret koldskum. toplag af memory-skum og slidstærkt betræk i Oeko-Tex 100 certificeret metervare. Fås i Dark Blue, Multi Grey og Blue Grey. DKK 8.800

 
 
 
 

Fra pæn og elegant sofa til hjemmebiograf-flyder, gæsteseng og tumleplads. Det kræver blot et par hurtige snuptag at skifte scenografi til familiens mange og skiftende behov. KK 3 Fold Sofa og KK 3 Fold Sofa XL Soft er de seneste medlemmer af by KlipKlaps populære omfattende mulitmøbel-kollektion.

 

Det geniale tvist ved begge nyheder er, at de ikke blot er ultra fleksible, men at de kan stå frit på gulvet – også når de er lagt i de rette folder til sofahygge. Det nye ryglæn kræver nemlig ikke en væg at læne sig op ad, men er fint afstøttet i sig selv. Fold underdelen ud og sofaen bliver til en gennemført flyder – perfekt til en aften i hjemmebiografen eller godnatlæsning med familiens yngste.

 

Folder du også ryglænet ud på KK 3 Fold Sofa, så får du en gæsteseng eller tumlemadras på hele 210 cm. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

KK 3 Fold Sofa XL Soft er den ekstra behagelige 'upgrade', der er 20 cm bredere. Så er der god plads til to, når sofaen foldes ud til gæsteseng eller skal dublere som sofa og seng i teenageværelset. Desuden har alle sektioner et lag blødt memory-foam på toppen, der gør både sidde- og liggekomforten ekstra luksuriøs.

 
 
 
 

KK 3 Fold Sofa

Design: TB Design

Materialer: Oeko-Tex certificeret koldskum

Oeko-Tex certificeret betræk 120.000 Martindale

KK 3 Fold Sofa XL Soft har yderligere et lag memory foam, der giver ekstra komfort.
Produceret i Europa.

 

KK 3 Fold sofa

Fra DKK 6.800

 

KK 3 Fold Sofa XL Soft

Fra DKK 8.800

 

Nærmeste forhandler: byklipklap.com

Tlf.  6196 1000

 
 
 
 
 
 

KK Kids Sofa

Og selvfølgelig skal de yngste ikke snydes for et multimøbel i sofastørrelse. KK Kids Sofa er baseret på by KlipKlaps populære KK Kids Chair, men udformet som en topersoners sofa. Underdelen kan foldes ud, så de mindste kan tumle eller hygge med en godnathistorie-læsende forælder. Når underdelen foldes sammen, har sofaen samme siddehøjde som KK Kids Chair.

 

KK Kids Sofa er også perfekt til at flytte med ind i stuen, når der skal råhygges til fredagstegnefilm med hele familien. Der kan ligefrem gå hen og blive rift om den magelige plads på første række.

 

KK Kids Sofa

Design: by KlipKlap

Materialer: Oeko-Tex certificeret koldskum

Oeko-Tex certificeret betræk 120.000 Martindale. Vælg mellem 5 farver. KK Kids Sofa er produceret i Europa.

 

KK 3 Kids sofa

Fra DKK 3.900

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Kontaktinformation

Alle highres fotos fra by KlipKlap kan downloades på fdaylife.dk.

Har du spørgsmål til produkterne, eller ønsker du at låne produkter til styling, bedes du kontakte Anja Hellberg på tlf. 2858 8076 eller anja@fday.dk.

 

 
 
 
 

Eksklusive designmøbler, der kan lidt mere end forventet

 

by KlipKlap blev stiftet af Pia Lauritsen i 2011 med en vision om at skabe multifunktionelle møbler i et design og i materialer, der kan holde i mange år. Det aarhusianske firma skaber møbler, der følger med - med tiden og med dig.

by KlipKlaps originale foldemadras fra 2011 følger med fra kravlestadiet til teenageværelset og videre til gæsteværelset. På samme måde kan deres daybeds skifte karakter og formål ved at rykke rundt på hynder og puder og ændre farve, så den kan bruges præcis der, hvor det lige nu giver mening for dig.

by KlipKlaps møbler skal forkæle øjet, udfordre og overraske. Give mulighed for fornyelse og gøre plads til din unikke personlighed. Derfor stræber firmaet efter, at alle deres design kan lidt mere, end du forventer.

 

Se mere på byklipklap.dk.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

FRIDAY -  Bredgade 25 F, 5. sal  - 1260 København K