Ny skoleleder til Mariager Skole

 
 
 
 

Dagtilbuds- og skolechef Berit Vinther har netop afsluttet rekrutteringsproces og har sammen med et enigt indstillingsudvalg valgt Mads Lauge Nørhave som ny skoleleder for Mariager Skole.

 
 
 
 
Mads_Lauge_Nørhave.jpg

Foto: Mads Lauge Nørhave er ny skoleleder på Mariager Skole pr. 1. juli.

 
 
 
 

Mads Lauge Nørhave kommer med 10 års erfaring fra Mariager Skole som både lærer, viceskoleleder og konstitueret skoleleder, hvilket giver ham en dyb forståelse for skolens kultur og værdier. 

 

En skoleleder med stærkt fokus på, at Mariager Skole skal være en skole for alle børn - sådan beskriver Dagtilbuds- og skolechef Berit Vinther den kommende skoleleder. 

 

- Med Mads i spidsen for Mariager Skole vil både forældre og medarbejdere mærke, at Mariager Skole er en stærk og attraktiv arbejdsplads. Mads vil værne om de gode traditioner, der allerede er på skolen samtidig med, at han vil gå forrest for nødvendige forandringer, hvor første opgave er at lede en renoveringsproces på skolen. Jeg ser meget frem til samarbejdet med Mads som ny skoleleder i Mariager. 

 

Efter 10 års engagement på Mariager Skole træder Mads nu ind i rollen som skoleleder fra 1. juli og deler sine tanker om karriereskiftet således:

 

- Jeg er meget glad for at være blevet vist den store tillid af Berit Vinther og indstillingsudvalget. Med 10 år på skolen som både lærer og viceskoleleder har Mariager Skole en helt særlig plads hos mig. Jeg ser frem til at stå i spidsen for at fortsætte den gode kultur på skolen, som er kendetegnet ved dygtige medarbejdere, engagerede forældre og en virkelig skøn børnegruppe. Sammen går vi et spændende år i møde med en blandt andet en renovering, som i samarbejde med medarbejdere, forældre og børn vil videreudvikle skolen og skabe endnu bedre rammer for sociale og faglige fællesskaber.  

 

Berit Vinther og Mariager Skole ser frem til at fortsætte det gode samarbejde med Mads Lauge Nørhave. Mads tiltræder stillingen som skoleleder på Mariager Skole den 1. juli 2024. 

 

Baggrund
Mads Lauge Nørhave er 42 år, oprindeligt uddannet lærer og har løbende videreuddannet sig inden for ledelse. Han har 10 års erfaring Mariager Skole, heraf de sidste fire år om viceskoleleder og senest som konstitueret skoleleder. Mads er bosat i Hobro med sin kone og tre børn.
 

 
 
 
 
 
 
 
 
Kontaktinformation
  • Dagtilbuds- og skolechef Berit Vinther, tlf. 71701771.
  • Skoleleder Mads Lauge Nørhave, tlf 97115419.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Mariagerfjord Kommune

Nordre Kajgade 1 | 9500 Hobro | Tlf: 97 11 30 00 | raadhus@mariagerfjord.dk

 
Social media icon Social media icon Social media icon