Stor optimisme i Gartnerbyen: Investerer tocifret millionbeløb i ejerlejligheder

 
 
 
 

Administrerende direktør i Gartnerbyen, Allan Nielsen

 
 
 
 

Trods coronakrise og et stagnerende boligmarked i Odense er optimismen stor i byens nye bydel, Gartnerbyen. Tiltroen til fremtiden er så stor, at selskabet bag Gartnerbyen netop har investeret et tocifret millionbeløb i 25 nye ejerlejligheder.

 
 
 
 

I Gartnerbyen har man netop støbt fundamentet til 25 nye ejerlejligheder. Ejerlejlighederne bliver de første af sin art i den nye Odense-bydel, hvor optimismen er stor, efter at de første 60 townhouses, der kom på markedet sidste år, gik som varmt brød.

 

Det er den optimisme, der trods coronakrisen og et pt. stagnerende boligmarked i Odense netop har fået selskabet bag bydelen, Gartnerbyen P/S, til at investere et større, tocifret millionbeløb i at opføre de 25 nye ejerlejligheder, der samtidig er et af de eneste igangværende ejerlejlighedsprojekter i den prisklasse i Odense.

 

"Nogle vil sikkert mene, at vi er vanvittige, fordi vi sætter det her byggeri i gang lige nu, hvor boligmarkedet står forholdsvist stille, men det viser bare, hvor stor tiltro vi har til Gartnerbyen og dens potentiale som Odenses nye, grønne bydel," siger administrerende direktør i Gartnerbyen, Allan Nielsen.

 

Første 60 boliger blev solgt hurtigt

Han bygger blandt andet sin optimisme på det faktum, at de første 60 townhouses i Gartnerbyen blev solgt forholdsvist hurtigt. Boligerne - en form for moderne rækkehus i ét eller to planer - blev udbudt ad flere omgange i løbet af 2019, og alle boligerne blev solgt som projektsalg, som betyder, at de blev solgt, inden byggeriet stod færdigt.

 

"Markedet har taget rigtig godt imod Gartnerbyen. Det er derfor, vi nu opfører 25 ejerlejligheder. Det er vigtigt for os med både social og bygningsmæssig diversitet, så vi får en livlig og blandet bydel med plads til mange forskellige typer beboere i alle aldre, fordelt på både leje- og ejerboliger," siger Allan Nielsen.

 

Grønt kvarter

De 25 ejerlejligheder bliver på mellem 52 og 83 m2 og fordeles på 2- og 3-værelses lejligheder i en femetages bygning ud til den nyetablerede park. Lejlighederne bliver en del af Gartnerbyens Parkkvarter, der vil blive karakteriseret ved mange grønne rum, idet trafikken i bydelen ledes syd og nord om Parkkvarteret.

 

Foruden ejerlejlighederne er blandt andre PFA og Odense Boligselskab i gang på nabobyggefeltet med opførelse af et seniorbofællesskab med 126 seniorvenlige boliger, der sættes til udlejning ultimo 2020.

 

Den fortsatte udvikling af den gamle GASA-grund glæder Gartnerbyens bestyrelsesformand, Anker Boye.

 

"Gartnerbyen bliver et af de allerstørste ejendomsudviklingsprojekter i Odense nogensinde og et virkelig markant løft af området lige vest for bymidten. Vi oplever stor interesse for bydelen, og derfor vil vi også gerne selv bidrage til Gartnerbyens fortsatte positive udvikling," siger Anker Boye.

 

Lejlighederne forventes at være indflytningsklar i foråret 2021.

 

Fakta om lejlighederne

  • I alt 25 ejerlejligheder
  • Boligareal på 52-83 m2, fordelt på 2- og 3-værelses lejligheder
  • Indflytningsklar i foråret 2021

 

Fakta om Gartnerbyen

  • Gartnerbyen er en ny bydel, der etableres på den gamle GASA-grund i den vestlige del af det centrale Odense. Byggeriet gik i gang i 2017 og forventes afsluttet i 2025.
  • Når bydelen er helt færdig, vil den sprede sig over 140.000 m2 byggeri, hvilket gør Gartnerbyen til Odenses største ejendomsudviklingsprojekt nogensinde.
  • Foruden boliger af varierende type og størrelse vil Gartnerbyen desuden rumme grønne områder, et butikstorv og et plejecenter.
  • Området får en unik placering tæt på letbanen, Langesøstien, Odense Station og centrum.
  • På sigt forventes Gartnerbyen at rumme boliger for mere end 3.000 beboere.
  • Læs mere på www.gartnerbyen.dk
 
 
 
 
Kontaktinformation

Allan Nielsen, adm. direktør, Gartnerbyen: 2722 1711 / ani@gartnerbyen.dk

 

Vedhæftede filer

Allan Nielsen1.jpg
Allan Nielsen2.jpg
Allan Nielsen3.jpg
Allan Nielsen4.jpg