RIMOWA x B&O

27. marts 2019

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nyt samarbejde med ikonisk rejse-brand

 Bang & Olufsen og RIMOWA udforsker den unikke forbindelse mellem lyd og rejse 

 
 
 
 
 
 
 
 

Bang & Olufsen er stolte af at annoncere sit første samarbejde med verdens førende producent af eksklusivt gear til rejsen, RIMOWA. Ud over naturligvis aluminium er de to ikoniske mærker fælles om en stor kærlighed til design, håndværk og innovation. 

 

Sammen har RIMOWA og Bang & Olufsen skabt et par limited edition Beoplay H9i-hovedtelefoner, der er indbegrebet af detB&O sublime håndværk, der karakteriserer de to mærker. Raffineret design og ægte materialer som anodiseret aluminium og babyblødt lammeskind. Og så leveres de nye høretelefoner som noget helt særligt i en eksklusiv RIMOWA-æske i en varm, lysegrå aluminium.

 

RIMOWA x Bang & Olufsen Beoplay H9i hovedtelefoner fås i et begrænset antal fra 15. april 2019 i udvalgte Bang & Olufsen og RIMOWA butikker, online på bang-olufsen.com og rimowa.com.
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

RIMOWA x Bang & Olufsen Beoplay H9i

 

Special Edition colour: RIMOWA Grey

Vejl. udsalgspris inkl. case DKK 6.000

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Verdenskendte riller fra RIMOWA

 

RIMOWA har siden 1898 været verdens førende inden for eksklusiv udstyr til rejsen – primært kufferter.

En unik kombination af mange års erfaring, godt håndværk og moderne teknologi har gjort dem verdenskendte for deres uovertrufne og helt igennem ekslusive design.

 Inspireret af flyene fra den banebrydende æra af flykonstruktion introducerede RIMOWA aluminium i fremstillingen af sine verdenskendte kufferter, revolutionerede branchen og skabte deres ikoniske design med de genkendelige, parallelle riller. 
Se mere på rimowa.com

 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

KONTAKT

Har du spørgsmål til produkterne, eller ønsker du at låne Bang & Olufsen-produkter, kontakt FRIDAY/ Anja Hellberg på tlf. 2858 8076 eller anja@fday.dk.
Highres-billeder af hele Bang & Olufsens kollektion kan hentes på dette link eller via FRIDAYs imagebank fdaylife.dk.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

FRIDAY -  Bredgade 25 F, 5. sal  - 1260 København K